Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

Aanhanger met of zonder kenteken?

Nieuwe aanhangwagens met een MTM (Maximale Totale Massa) van meer dan 750 Kg worden in Nederland bijna altijd afgeleverd met een eigen kenteken. Jaren terug was dit niet het geval en kwamen er veel aanhangwagens zonder eigen kenteken op de openbare weg. 

Kenteken voor aanhanger aanvragen

Vandaag de dag betekent dit dat aanhangwagens met een MTM van meer dan 750 Kg zonder kenteken niet zwaarder mogen wegen als 750 Kg op de openbare weg. Voor veel aanhangwagens en boottrailers kan het interessant zijn om hiervoor toch een eigen kenteken aan te vragen in plaats van het aanschaffen van een nieuwe aanhangwagen of trailer.

Van Rees helpt bij het verkrijgen van een kenteken voor uw aanhanger

Bij Van REES kunnen wij u assisteren bij het verkrijgen van een eigen kenteken op uw aanhangwagen. Hierbij kunt u denken aan een voorkeuring, levering van onderdelen en montage van onderdelen en het daadwerkelijk keuren inclusief alle benodigde papierwerk bij het RDW. 

Voor meer informatie en prijzen neemt u contact op of kom eens langs voor een bakje koffie om de mogelijkheden te bespreken. 

Documenten

Documenten:Niet beschikbaar

Andere pagina's

Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.