Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

Boottransport of autotransport

Van REES Trailers biedt al jaren betrouwbaar boottransport en auto pechvervoer. Voor boottransport en autotransport rijden wij met moderne boottrailers en autoambulances, uitstekend trekmateriaal en passende transportverzekering. Wij rijden boten tot een gewicht van 3000kg(3500kg incl trailer) en maximale afmetingen van 3 meter breed en 4 meter hoog.

Wij transporteren binnen een deel van Europa: Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Denemarken, Zweden, Oostenrijk, Zwitserland, Noord Italie en Frankrijk. Dit kunnen wij met verschillende combi's. Zie onze Ford F150, onze Jeep Grand Cherokee en onze Landrover Discovery welke wij gebruiken voor boottransport en diverse andere transporten, pechhulp en koeriersdiensten.

Van Rees Trailers vervoert onderstaande boten:

  • Sloepen
  • Motorcruisers
  • Speedboten
  • Tendersloepen
  • Zeilboten/jachten
  • Kielboten
  • Kieljachten
  • Ribs
  • Rubberboten
  • Waterscooters

Door kennis en ervaring en de mogelijkheid om zelf boottrailers te kunnen bouwen hebben wij voor elk type boot speciale boottrailers op maat.
Omdat wij een aanhangwagen bedrijf zijn incl verhuurafdeling kunnen wij auto's, motoren, traktoren, gazonmaaiers, pipowagens, quads, golfkarretjes en ander rollend materiaal vervoeren met onze eigen aanhangwagens. Ook worden wij ingezet als koeriersdienst om diverse type pakketten op bestemming te krijgen.

Transporteren/bemiddelen

 Boottransport en bemiddeling doen wij met onze eigen boottrailers en aanhangwagens, zowel in binnen- als buitenland. Transportprijs is altijd in overleg. Voor vervoer op kleine afstanden (Nederland en grensstreken) kunt u rekenen op ongeveer € 75,- per uur. Voor grote afstanden kunt u rekenen op ongeveer €0,95 per km(excl stelkosten, tol, bootovertocht en overnachting), extra wachttijd voor lang laden en lossen € 35,- per uur.
Wij zijn gespecialiseerd op transporten tot 3500 Kg en maximaal 10 meter lengte.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor, de koffie staat klaar. 


Onze prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van schrijffouten en prijswijzigingen.

Offerte op maat?

Wilt u weten wat de kosten van uw transport zijn? Vraag een geheel vrijblijvende offerte voor uw transport aan.

Offerte aanvragen

Of bel 0521 - 361584

Foto's transporten

Meer foto's

Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.