Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

      let op

               Tijdens de zomervakantie zijn we beperkt open 

                Vanaf 15 juli t/m 31 augustus zijn we open van 9 tot 12.30 uur 

 

  • U kunt bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte aanhangwagens, boottrailers, veetrailers en ander soort gelijk rollend materiaal. Inruil is altijd mogelijk!
  • Wist u dat wij een zeer ruim verhuurassortiment hebben van meer dan 50 verschillende aanhangers bagagewagens boottrailers 
  • Wij hebben veel aanhanger onderdelen op voorraad liggen en via diverse leveranciers een zeer breed assortiment kunnen leveren van vele merken.
  • Wij beschikken over een ruime werkplaats voor onderhoud en reparatie, aanpassingen en evt nieuwbouw. Maar wij onderhouden ook vele caravans in het voor en naseizoen.
  • Wij zijn BOVAG Lid voor onderhoud aan aanhangers, trailers en onderstelkeuringen caravans.

 

Bekijk ons aanbod

Verkoop

De hoofdactiviteit bij VAN REES TRAILERS is de verkoop van aanhangwagens en trailers. Als leverancier van vele merken kunnen wij u uitstekend helpen met het maken van de juiste keuze aanhangwagen of trailer aan de hand van uw wensen.

 

Verkoop

Transport

Naast verkoop, verhuur en onderhoud van aanhangwagens en trailers hebben wij ons ook gespecialiseerd in het vervoeren van boten tot 3500 Kg. Wij vervoeren onder andere sloepen, motorboten, zeiljachten, ribs, consoleboten binnen de Europese Unie.

 

Transport

Occassions

Wij hebben regelmatig gebruikte aanhangwagens en trailers te koop.
Maar ook voor gebruikte onderdelen zoals assen, koppelingen, neuswielen, banden, zijborden, houten platen (en nog veel meer!) kunt u bij ons terecht.

Occassions

Verhuur

Wist u dat u bij onze aanhanger verhuurafdeling al voor €15,- een aanhangwagen of trailer voor een dagdeel kunt huren? Ook huren voor een langere periode is mogelijk. Wij verhuren diverse aanhangwagens en trailers aan zowel de particuliere klant als aan de professionele gebruiker. 

Verhuur

Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.