Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

Bovag Keuring - veilig de weg op

Voor een volledige Bovag keuring van uw aanhangwagen, boottrailer of paardentrailer kunt u bij ons terecht in onze werkplaats. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna elk merk aanhangwagen en boottrailer direct van het juiste onderhoud bieden. Voor het vervangen van een lampje tot een compleet onderhoud bent u bij VAN REES TRAILERS aan het juiste adres.

WAAROM DE BOVAG ONDERHOUDSBEURT VOOR JE AANHANGWAGEN?

De BOVAG Onderhoudsbeurt is een keuring en onderhoudsbeurt ineen. Een gecertificeerde keurmeester controleert alle belangrijke onderdelen van je aanhangwagen, in totaal zo’n 50! Zo weet je zeker dat bijvoorbeeld je kipper voldoet aan alle wettelijke eisen. Ook voor je VCA-certificering moet je aanhangwagen aantoonbaar goed onder houden zijn. De BOVAG-vakman weet als geen ander dat je als hovenier of aannemer wilt kunnen vertrouwen op je gereedschap, zoals je aanhangwagen.

Indien nodig voert de BOVAG-vakman vervolgens direct onderhoud uit, zodat je snel weer veilig op weg kunt. Voor een professionele onderhoudsbeurt hoef je nooit ver te rijden: met een uitstekende landelijke dekking is de BOVAG-vakman altijd in de buurt. De BOVAG Onderhoudsbeurt biedt je dubbele zekerheid. Niet alleen voorkom je dat je stil komt te staan; ook krijg je garantie op eventuele onderhoudswerkzaamheden.

Afspraak voor onderhoud

Voor onderhoud en technische keuring van uw aanhangwagen maakt u het best vooraf een afspraak. Zo weet u zeker dat u bij ons terecht kunt. Overweegt u onderhoud aan uw aanhangwagen? Hou dan rekening met een wachttijd van één tot twee weken. Op tijd bellen voor controle van uw aanhangwagen is dus de boodschap. En één ding moet u altijd onthouden: jaarlijks onderhoud voorkomt onnodige slijtage en drukt daarmee de kosten. Beter voorkomen dan genezen is het motto!

In de meeste gevallen hebben wij ook tijdelijk een vervangende aanhangwagen te leen. U hoeft dus nooit zonder aanhanger te zitten. 

Ook voor caravaneigenaren kunnen wij de standaard serviceonderhoud bieden voor het onderstel, verlichting, remsysteem en het gassysteem.

Bovag Keuringsprijzen als volgt:

Enkel asser €140,-

Tandem asser €165,-

Triple asser €190,-

 

Documenten

Documenten:Niet beschikbaar

Andere pagina's

Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.