Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

Details

Ifor Williams biedt ook een uitgebreid gamma veevervoer aan, voor elk wat wils. De veetrailers zijn ontwikkeld en geproduceerd door Welshe mensen die volledig op de hoogte zijn van het reilen en zeilen van dierentransport. Dit zorgt ervoor dat we hoog-kwalitatieve trailers kunnen aanbieden die bijdragen aan het comfort van het veevervoer. Kijk maar naar het uitgebreide gamma veetrailers en u vindt er zeker een praktisch en veilig model wat u kan dienen.

Uitgebreid gamma
Van de kleinste P6E tot de grote 3-asser. Ifor Williams heeft voor ieder een oplossing. Van schapen en varkens tot struisvogels en prijsbeesten, voor elk wat wils. Ons reeds gekend “easy load” dubbeldeksysteem is uniek en maakt Ifor Williams de leider van veetrailers in de UK. Ook het vasteland heeft alle vertrouwen in deze professionele producten.

Kwaliteit
Het chassis en de dissel zijn warmbad gegalvaniseerd en zijn dus de grootste vijand van corrosie. Voeg daar nog de sterke, hoogwaardige aluminium zijpanelen aan toe en deze trailers zullen hun trekkend voertuig zeker niet tot last zijn. De stalen dakbeugels zorgen ervoor dat de opbouwstevig ingekapseld zit. De vloer bestaat uit gedrenkte balken, met daarbovenop een 2 mm dikke aluminium antislip traanplaatvloer.

Stabiele wegligging
Alle geremde modellen zijn uitgerust met het exclusieve balkassysteem en parabolische bladveren die ontwikkeld en verfijnd zijn voor veilig en stabiel rijden. Gelijkaardige systemen worden ook gebruikt voor de commerciële trailers waarbij weggedrag onder de lading belangrijk is.
De duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, samen met het balkassysteem zorgen er duidelijk voor dat de trailer zijn waarde behoudt.

Specificaties

Vanaf prijs:op aanvraag
Merk:Ifor Williams
Type:Veetrailer
Website:Website leverancier
Documenten:1425.11040.thumbnail.eng

Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.