Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

Details

Anssems bagageaanhangwagens is een robuuste aluminium constructie en is uitgevoerd in een modern strak design. De bagagewagens zijn speciaal ontwikkeld voor de consumentenmarkt met zijn veelzijdige gebruikerseisen. Het lichte eigen gewicht, de bindogen, het neuswiel, de veersluitingen… allemaal zaken die u het gebruik van de aanhangwagen zeer gemakkelijk maken. 

Een goed ontwikkelde productiemethode en optimale gebruikmaking van automatiseringstechnieken maken het Anssems mogelijk om de aanhangwagens aan te kunnen bieden voor een uniek lage prijs!

Het deksel scharniert naar boven. Zo heeft u veel ruimte om te laden, maar is de aanhangwagen toch laag achter de auto. Ook is in de aanhangwagen een handig bindsysteem gemonteerd zodat u alles goed kunt vastbinden. 

Verschillende uitvoeringen 
Om aan ieders wensen te voldoen zijn de aanhangwagens verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

Opties
Naast onderstaande opties in de prijslijst heeft u ook nog keuze uit dakdragers voor bv een fietsendrager, antidiefstal slot, extra opbergbox, of opbergbuizen voor vishengels.

Deksel
Door de montage van een deksel, kunt u de aanhangwagen prima gebruiken als bagagewagen of voor uw hobby bv als viskar/visaanhangwagen. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld als installatiebedrijf, montagebedrijf of schildersbedrijf uw spullen droog en afgesloten wilt vervoeren is de aanhangwagen met deksel daarvoor prima geschikt. 

Onderstaande prijzen zijn incl btw en excl €150,- tenaamstelling voor gekentekende uitvoeringen.

Let op: schrijffouten en prijswijzigingen voorbehouden.

 

Specificaties

Vanaf prijs:Op aanvraag
Merk:Anssems
Type:GT
Website:Website leverancier

Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.