Vragen? Bel gelijk: 0521 - 361584 of mail: info@vanreestrailers.nl

Van Rees Trailers Aanhangwagens en boottrailers voor verkoop en verhuur

Machine huren? 
Wij verhuren diverse soorten machines.

Daarvoor kunt u bij ons terecht. U huurt bij ons diverse machine voor grondverzet, zoals een minigraver, rupsdumper, minishovel, verreiker en bijbehorende hulpstukken zoals een trilblok, sloophamer, legklem, sorteergrijper.

Wilt u de hoogte in met onze hoog- en schaarwerkers, dan hebben wij een rupshoogwerker, schaarlift elektrisch, schaarhoogwerker diesel, zowel voor achter de auto als zelfrijdend.

Wilt u de tuin in dan hebben we daarvoor een cultiveermachine, takkenversnipperaar, tuinfrees, grondboor, stobbenfrees, bosmaaier en noem maar op.

Maar ook voor de betonbouw en bouwwerkzaamheden, vlindermachine, trilnaad, afwerkspaan, betonzaag, bouwdroger, breekhamer elektrisch of een mobiele lichtmast voor wat extra licht tijdens de donkere momenten.

Voor van alles hebben wij wel iets in de verhuur.

Onderstaand een overzicht van diverse machines en prijzen.


Adressen

Van REES - Trailers, Transport & Techniek
Gevestigd in GIETHOORN en STEENWIJK

Bedrijfsadres en werkplaats:
Koematen 16
NL-8331 TK Steenwijk
The Netherlands

info@vanreestrailers.nl

Correspondentie:
Beulakerweg 23
NL-8355 AA Giethoorn

Bedrijfsgegevens

BTW: NL002162778B61
KVK: 54118786
BANK: 32.14.99.018
IBAN: NL90RABO0321499018

PARTICULIEREN BETALING UITSLUITEND CONTANT!!

Alle informatie op onze website is onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Vraag bij ons altijd de huidige prijs op.

 

Telefoonnummers

Verkoop / werkplaats
+31(0) 521 - 361584

Whatsapp nummer
+31 (0)521 - 361584

 

Openingstijden

LET OP!

Wij hanteren geen openingstijden, door onze service verlening zijn wij ook regelmatig op locatie bij onze klanten of op transport. Wij proberen om tijdens normale kantoortijden zo veel mogelijk aanwezig te zijn op onze bedrijfslocatie in Steenwijk, om teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor spoed zijn wij ook in de avonduren en in het weekend voor u telefonisch bereikbaar.